Frozen 2376303 1280

Mongoliet

Beskrivelse af destinationen

Mongoliet er kendt for sin storslåede og varierede natur, der spænder fra majestætiske bjergkæder til vidstrakte stepper og ørkener.

Beliggende i det vestlige Mongoliet, er Altajbjergene en imponerende bjergkæde med majestætiske tinder, dybe dale og frodige græsarealer. Denne region er hjemsted for flere gletsjer, herunder den berømte Potanin-gletsjer.

Mongoliets mest kendte ørken strækker sig over det sydlige og centrale Mongoliet. Gobiørkenen er et landskab af vidstrakte sletter, sandklitter og skarpe klippeformationer.

Beliggende i det nordlige Mongoliet nær grænsen til Rusland, er Khovsgol-søen en af verdens dybeste og reneste ferskvandssøer. Omgivet af store bjerge og frodige skove.

Mongoliets klima er præget af store temperaturudsving. Klimaet i Mongoliet kan variere betydeligt fra region til region på grund af landets store størrelse og forskellige topografiske træk. I højlandet og bjergområderne er klimaet typisk køligere og mere fugtigt, mens de flade stepper og ørkenområderne er mere tørre og varme.

Vi tilbyder jagt på High Altai Argali, Hangay Argali, Gobi Argali, Sibirisk råbuk, Wapiti-Maral hjort, Altai ibex og Gobi ibex.

Skærmbillede 2023 06 06 122843

      

Ønsker du at få tilsendt et tilbud?

Kontakt mos@mos-jagtrejser.dk eller ls@mos-jagtrejser.dk

      

Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Vi er medlem af Dansk Jagtrejse Arrangører

Vi er medlem af Kingdom Of Denmark SCI First For Hunters

Vi er medlem af PHASA